Українською In English

Перше засідання студентського наукового семінару «Антологія сучасного експерименту»




2013
Лютий
25

Перше засідання студентського наукового семінару «Антологія сучасного експерименту»

Перше засідання студентського наукового семінару «АНТОЛОГІЯ СУЧАСНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ» відбудеться 25 лютого, в понеділок, на фізичному факультеті Національного університету ім. Т.Г. Шевченко о 14-10 в ауд. 102.

Семінар розрахований на аудиторію студентів 1-4 курсів, які люблять експерименти у фізиці, зацікавлені познайомитися з сучасними експериментальними методами та останніми досягненнями експерименту у фізиці конденсованого стану, астрофізиці та фізиці високих енергій, біофізиці та інших розділах фізики. На семінарі будуть читати лекції провідні вчені інститутів Національної академії наук України, фізичного та радіофізичного факультетів Національного університету імені Тараса Шевченка. Рівень матеріалу лекцій передбачає знання студентами університетського курсу загальної фізики.

На першому засіданні прочитає лекцію науковий керівник семінару «Антологія сучасного експерименту», чл.-кор. НАН України О.А.Кордюк, завідувач відділу надпровідності Інституту металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України.

Тема лекції: ARPES – СУЧАСНА ФОТОЕМІСІЙНА СПЕКТРОСКОПІЯ З КУТОВИМ РОЗДІЛЕННЯМ.